Готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление на страната след

...
Готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление на страната след
Коментари Харесай

След изборите: Продължаваме Промяната готови за преговори с ГЕРБ за общо управление

Готовност да преговарят с ГЕРБ за общо ръководство на страната след парламентарните избори, оповестиха в Пловдив водачът на ДСБ Атанас Атанасов и някогашният министър председател акад..

Двамата обаче прецизираха, че това може да стане единствено в случай че диалозите се водят за реализирането на програмата на ПП-ДБ и в тях да не взе участие водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" В политиката съм се научил в никакъв случай да не споделям в никакъв случай. Надявам се да се разберем с ГЕРБ за взаимно ръководство. Иначе има заплаха да влезем в серпантина на избори и да ни ръководят служебни държавни управления ", съобщи Атанасов. Според него последните нападки сред политиците от ГЕРБ към ПП-ДБ повече били за активизиране на електората за идния избор.

добави, че преди да се седне на масата за договаряния с ГЕРБ, те би трябвало да се отърват от опеката на Делян  Пеевски, който им бил на процедура шеф. 

Атанасов изрази терзание от идното пазаруване на гласове.  Той добави, че щяло да има 300 000 гласа за извършване на покупки. 

и Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, които ще вземат участие на изборите за евродепутати, заявиха, че главните цели, които извеждат в своята акция са сигурността, битката с корупцията и развиването на стопанската система.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР